Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Nieuw van Canon: Powershot SX610 & Powershot SX710 van Canon

Canon PowerShot SX610 HS Zwart
De Canon Powershot SX610 is een compact camera die beschikt over een 20,2 CMOS lens. Onderwerpen haal je dichterbij dankzij de krachtige 18X optische Zoom. De Canon SX610 is uiterst geschikt voor het fotograferen van natuur en landschappen. Foto’s en video’s kan je delen via Wi-Fi en NFC. Het Canon HS systeem maakt het mogelijk om bij weinig licht heldere foto’s te schieten. Naast het maken van fantastische foto’s is het mogelijk om in Full HD te filmen, en ben je in staat om bewegende gebeurtenissen vast te leggen.

Specificaties
- 20,2 Megapixels
- 18 x Zoom, 25 mm
- Full HD
- Creative Shot & Hybrid Autofunctie
- Wifi en NFC

Canon PowerShot SX610 HS

Canon Ixus 170
De Canon Powershot SX710 is een compact camera die beschikt over een 20,2 CMOS lens. Onderwerpen haal je dichterbij dankzij de krachtige 30X optische Zoom. De Canon SX710 is uiterst geschikt voor het fotograferen van natuur en landschappen. Foto’s en video’s kan je delen via Wi-Fi en NFC. Het Canon HS systeem maakt het mogelijk om bij weinig licht heldere foto’s te schieten. Naast het maken van fantastische foto’s is het mogelijk om in Full HD te filmen, en ben je in staat om bewegende gebeurtenissen vast te leggen.

Specificaties
- 20,3 Megapixels
- 30x Zoom, 25 mm
- Full HD 60 fps
- Handmatig, Av, Tv
- Wifi en NFC

Canon PowerShot SX710 HS