Bestellen & Levering

Verzendkosten

BINNEN Nederland
De verzendkosten bedragen € 3,45 voor zendingen met een waarde van minder dan € 30 en een aantal van 5 of minder, Boven dit aantal of bedrag zijn de verzendkosten € 7,95.

BUITEN Nederland
De verzendkosten bedragen € 5,45 voor zendingen met een waarde van minder dan € 30 en een aantal van 5 of minder, Boven dit aantal of bedrag zijn de verzendkosten € 12,95.

Bestelling traceren

U kunt uw zending dan via Mijn Account > Mijn Orders op de website volgen. Dit is mogelijk vanaf ongeveer 21:00 uur op de dag van verzending. Het kan zijn dat DPD het Track&Trace nummer 's avonds nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag op onze website via Mijn Account > Mijn Orders opvragen. Wanneer de Track&Trace link drie dagen na verzending nog steeds niet werkt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.