Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Nieuwe Casio EXILIM High Speed camera’s

Casio introduceert twee nieuwe modellen in de High-Speed EXILIM serie. Dit zijn de EX-ZR700 en de EX-ZR400. De EX-ZR700 is uitgerust met een verbeterde beeldstabilisatie en groothoeklens van 25mm met 18x optische zoom. De EX-ZR400 heeft een accuduur van ongeveer 515 foto’s met slechts één acculading, het meeste van alle camera’s in de EXILIM serie. High-Speed EXILIM-camera’s zijn voorzien van handige snelle fotografieopties, zoals razendsnel opstarten, high-speed autofocus en een opname-interval van een fractie van een seconde.

ZR700 Series

De nieuwe EXILIM Engine HS Ver. 3

De nieuwe camera’s zijn uitgerust met EXILIM Engine HS Ver. 3 met een dual-CPU, twee parallelle beeldprocessoren, een herconfigureerbare processor en een vector graphics-kern. Deze technologie is splinternieuw en zelf ontwikkeld door Casio. De herconfigureerbare processor zorgt voor flexibiliteit in functie en prestaties. Daarnaast is de snelle beeldverwerking gebaseerd op de nieuwe Casio technologie en zorgt de vector graphics-kern voor de productie van tweedimensionale beelden. De razendsnelle bediening hebben deze nieuwe camera’s te danken aan een intuïtief display dat eenvoudig werkt dankzij de hoogwaardige grafische gebruikersinterface.

EXILIM Engine HS Ver. 3

High-Speed Anti Shake tegen ruis en wazigheid door optisch ontwerp en high-speed burst-fotografie te combineren(EX-ZR700)

Casio gebruikt een optische lens qua beeldstabilisatie gelijk is aan een camera met een twee stops langzamere sluitertijd. Dit effect gecombineerd met high-speed burst-fotogragie en er is sprake van een vergelijking in beeldstabilisatie van zo’n vijf stops langzamere sluitertijd. Hierdoor wordt de wazigheid geminimaliseerd wanneer een gebruiker een foto ‘uit de hand’ wil nemen. De EX-ZR700 is ook voorzien van een lens-shift optische lens waardoor er minder waas is tijdens het filmen met het toestel.

Triple Shot met minimale ontspanvertraging wanneer het object sneller beweegt dan de reflex van de fotograaf.

Beide modellen zijn voorzien van deze Triple Shot functie. Met deze functie is het mogelijk om 3 pre-record opnamen te maken wanneer de ontspanknop half is ingedrukt en maakt er 6 bij het volledig indrukken van de ontspanknop.

Auto Focus Continues Shutter blijft scherpstellen op bewegende objecten en blijft foto’s maken.

Doordat Casio het aantal frames in de auto focus-modus heeft verhoogd zijn hierdoor de volgende punten verbeterd: de lens drive-controle, de beeldsensorcontrole en AF-algoritme voor parallelle verwerking van de AF-bediening en ‘high-speed continuous shooting’. Met deze functie in de EX-ZR700 is het mogelijk om dertig beelden met een snelheid van vijf beelden per seconde te fotograferen. Hierdoor ontstaan er scherpe foto’s van bewegende objecten.

Premium Auto Pro

De Premium Auto Pro-functie analyseert automatisch de omgeving en kiest de juiste instellingen hiervoor. Deze functie combineert automatisch afbeelding die zijn gemaakt met doorlopend fotograferen op hoge snelheid, om zo de allerbeste foto te creëren.

HDR-technologie reproduceert afbeeldingen exact zoals de ze eruitzien en voorkomt onder/overbelichting.

Hierbij worden alle secties in de opname gelijkwaardig uitgelicht bij bijv. Tegenlicht opnamen.

HS Nachtopname verwijdert bewogen beeld, zelfs in het donker.

Met HS Nachtopname-functie analyseren beide camera’s de omstandigheden en maken ze serie-opname met hoge snelheid. Ook wordt de lichtgevoeligheid bepaald tot waarden die overeenkomen met ISO 25600. De precieze plaatsingstechnologie weerstaat trillingen met een lage frequentie die wellicht niet zijn opgevangen door de optisch Anti Shake-functie. De nieuwste beeldverwerkingstechnologie van Casio verwijdert ook de lage frequentie kleurruis, waar veel camera’s moeite mee hebben. De technolgieën zorgen voor perfecte foto’s in het donker.

Alles-In-Focus Macro en Wazige achtergrond instelling bieden complete focuscontrole met high-speed serie-opnamen.

Alles-In-Focus macro maakt het mogelijk om bij macro fotografie de voor- en achtergrond scherp in beeld te brengen. Deze wazige achtergrond is vooral bij de spiegelreflex camera bekend. Het object is scherp in beeld en de achtergrond wordt wazig weergegeven.