Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Casio introduceert de nieuwe EXILIM Camera met 20.1 Megapixels

Beginnersvriendelijke camera met simpele bediening voor het fotograferen, bekijken en verwijderen van foto’s . Ook voorzien van Premium Auto en Art Shot voor prachtige fotografie.

Amstelveen, Februari 18, 2013 – Casio Europe GmbH en moedermaatschappij Casio Computer Co. Ltd, kondigt vandaag the releasedatum van de EX-ZS30 aan. Deze nieuwe stijlvolle, compacte EXILIM digitale camera beschikt over 20.1 effectieve megapixels.

Omhuld in een hoogwaardige roestvrijstalen behuizing heeft het nieuwe model een CCD met een effectieve resolutie van 20.1 megapixels, een groothoek van 26mm en 6x optical zoom lens. Met de nieuwe EX-ZS30 heeft Casio flink uitgepakt qua prestaties op basis van de fotografische functies in de camera. Deze functies zijn opmerkelijk simpel te bedienen, zelfs voor beginners. Iedereen kan met plezier prachtige foto’s maken met behulp van deze nieuwe stijlvolle digitale camera met geavanceerde beeldverwerking functies.

De EX-ZS30 heeft speciale knoppen om te afdrukken, bekijken en verwijderen van foto’s waardoor de bediening zelfs simpel te gebruiken is voor beginners. De EX-ZS30 is voorzien van Premium Auto, een functie die automatisch de omgeving analyseert en daarop de beste instelling toepast en de foto optimaal verwerkt. Dat betekent dat gebruikers alleen maar op de sluiterknop hoeven te drukken om prachtige foto’s te maken onder moeilijke omstandigheden, inclusief nachtscènes, portretten, situaties met tegenlicht, landschappen en macro fotografie. Er is ook een breed scala functies om bijzondere foto’s te nemen. De camera is uitgerust met Art Shot, dat zijn acht artistieke effecten die de stijl impressie van de foto’s wijzigen (Toy Camera, Soft Focus, Light Tone, Pop, Sepia, Monochrome, Miniature, and Fish Eye). Ook is de functie Dynamic Photo toegevoegd, waarmee gebruikers een keuze uit acht voorgeprogrameerde bewegende personages hebben die te combineren zijn met een al gemaakte foto.

De EX-ZS30 wordt uitgebracht in vijf kleuren: zilver, zwart, paars, wit en roze, vanaf maart 2013.