Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Everio camcorders voor 2013 bieden "POWER PLAY" - Krachtige beeld, geluid en Wi-Fi-prestaties samen met de nieuwste creatieve innovaties.

JVC KENWOOD Corporation brengt de nieuwste productijn van Everio camcorders uit. Versterkt met een perfecte balans van krachtige capaciteiten en creatieve innovaties. Deze ‘’Power Play Everio’’ lineup biedt de unieke mogelijkheid om mensen elke dag van het leven te laten genieten. Dit wanneer deze mensen geïnteresseerd zijn in het opnemen van video’s om te uploaden naar SNS sites, streaming live-evenementen via het internet, het creëren van originele video inhoud, of het verkennen van creatieve manieren om hun smartphones te gebruiken. Full HD opnemen wordt aangeboden in de gehele line up voor verzekerde kwaliteit en krachtige prestaties aangeboden in de vorm van een krachtige 2-uur batterij, krachtige draadloze connectiviteit, krachtige zoom en meer. Op de speelse kant vindt u de ‘’Best Play’’ functie die het bekijken en delen van je beste opnames ongelofelijk makkelijk en leuk maakt. De camera’s die deel uitmaken van de ‘’Power Play Everio ’’ lineup is/zijn de GZ-E100 (instapmodel), de GZ-E300/EX310/EX355 (opstapmodel) en de hoge prestatie GZ-E505/EX515/EX555 camera’s gekenmerkt door hun lens toonaangevende ontwerp (de modellen met de ‘’X’’ erin zijn Wi-Fi modellen). De unieke GZ-VX815 die topprestaties levert, is gepresenteerd in een stijlvol, strak en elegant design.

Elke smartphone gebruiker is waarschijnlijk teleurgesteld over de korte tijd waarin de batterij op raakt. Dat betekent gemiste kansen bij een poging om een video op te nemen. Maar met Everio, kunt u rekenen op een batterijduur van 2 uur om langere video’s op te nemen en te streamen. JVC ingenieurs hebben ook de Wi-Fi antenne herontworpen om deze drastisch te verbeteren, zoals de krachtige draadloze connectie over de laatste jaren. Nu we het toch over het onderwerp kracht hebben moeten we ook de krachtige Zoom tot 40x optisch en 65x dynamische zoom noemen (afhankelijk van het model), dit vergezeld met de zoommicrofoon voor "er te zijn" geluid en tot 29.3mm groothoek (35-mm conversie). Deze presteert beter dan smartphones en geeft gebruikers de mogelijkheid elke foto te nemen. Op aanvulling van de natieve Full HD 1920 x 1080 resolutie AVCHD opnemen (alle modellen) en standaard definitie opnemen (alle modellen behalve de GZ0VX815), Wi-Fi modellen bieden ook en iPhone/iPad compatibel iFrame opneem modus op 1280 x 720 of 960 x 540 resolutie. Alle modellen werken met iMovie en Final Cut Pro X. Elk model bevat ook K2, een technologie die ontwikkeld en gebruikt wordt door professionele geluidsstudio’s, die wordt toegepast tijdens het afspelen (GZ-E100) of tijdens de opname (alle andere modellen). Auto Wind Cut intelligentie vermindert het geluid van de wind zonder dat het geluid onnatuurlijk gaat klinken. De GZ-VX815 gaat zelfs verder met F1.2 super heldere lens en 12 megapixel.

Everio biedt ook creatieve innovaties die andere camera’s niet hebben. Met de functie ‘’Best Play’’ kan de gebruiker gemakkelijk favoriete scènes taggen tijdens het opnemen of terugspoelen, en net zoals magie, ‘’Best Play’’ genereert een overzicht van de must-scènes. Ook het opvoeren van de plezier factor door middel van een puntentelling scoort punten, een functie waarmee je de puntentelling bij kunt houden van een sport wedstrijd tijdens het filmen door middel van de puntentelling simpelweg op je smartphone in te tikken. Wi-Fi draadloze communicatie maakt het mogelijk om uw opname beelden live uit te zenden op het internet via Ustream om de wereld te laten zien, wat er in uw wereld zich afspeelt. Het is ook mogelijk om je afbeelding direct van de Everio over tezetten naar een smartphone, wat een grote hulp kan zijn wanneer u een voorzichtig oog op de kinderen wilt houden. Draadloze connectiviteit is ook de sleutel tot de optionele Pan Cradle, welke de camera bestuurt wanneer dat wordt opgedragen vanaf een smartphone of tablet. Draadloze data overdracht mogelijkheden inclusief het verzenden van video’s naar een smartphone of tablet (AVCHD geconverteerd naar High def MP4 of standaard definitie, uw keuze), ook wel als niet geconverteerde iFrame data overdracht naar iPod of iPad (of Android smartphones), en draadloze data backup naar een PC. Gebruik JVC’s gratis app om gebruik te maken van draadloze communicatie functies, download de app vanaf de Apple App Store (voor iPod touch, iPhone en iPad) en Google Play Market (voor Android telefoons/tablets). Om het snel en gemakkelijk te maken om de Everio te hanteren, worden de Wi-Fi modellen ondersteund door een QR code op basis van Wi-Fi setup, en alle modellen zijn ondersteund bij een mobiele gebruikershandleiding die is geoptimaliseerd om op de smartphone te bekijken.

Een perfect voorbeeld van krachtige capabiliteiten en creatieve innovaties kunnen ook gevonden worden in de LoiloFit software applicatie die geleverd wordt op alle Wi-Fi modellen. Krachtige video bewerking is mogelijk met tijdlijn bewerking, overgang effecten, bijsnijden, text invoegen, BGM invoeging en variabele decoratie effecten. Intuïtieve drag-and-drop maakt kinderspel van het gebruik ervan.

De Everio linup van 2013 biedt een breed scala aan keuzes.Welk model u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een hoge kwaliteit en het streven naar de tevredenheid.