Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

De Cyber-shot HX50V / HX50 van Sony: 's werelds kleinste en lichtste camera met 30x zoom en geavanceerde optie

Badhoevedorp, 24 april 2013 - Van een wereldreis tot een wandeling in het park: de nieuwe Cyber-shot HX50 van Sony brengt elk moment levensecht in beeld – kleurrijk, scherp en gedetailleerd, ook wanneer volledig is ingezoomd.

De HX50 is voorzien van een 20.4 megapixel - sensor en ingebouwde beeldstabilisatie. Het toestel levert schitterende, levensechte beelden en Full HD - video, ook op grote afstand van het onderwerp. Dit is 's werelds kleinste en lichtste¹ digitale fotocamera met een optisch zoombereik van maar liefst 30x.

Een stap vooruit voor de fotografie
Een smartphone is handig: je hebt hem altijd bij je. Maar de HX50 biedt zo v eel meer, terwijl hij perfect in je broekzak past. De zeer krachtige optische zoom biedt meer flexibiliteit: je kunt van grote afstand opnames maken. En dankzij de Optical SteadyShot - stabilisatie ben je er zeker van dat het onderwerp ook bij inzoomen scher p in beeld komt. Zelfs bij 30x zoom is de beeldstabilisatie van de HX50 dubbel zo doeltreffend als die van zijn voorganger².

De HX50 is uitgerust met een 20.4 megapixel 3 Exmor R CMOS - sensor en een BIONZ - processor. Daardoor biedt de camera ook bij weinig l icht uitstekende, scherpe beelden met hoge resolutie. De High - speed Autofocus - functie is haar naam waard: ze werkt bij volledig inzoomen dubbel zo snel als bij zijn voorganger en legt zo ook de vluchtigste momenten voor altijd vast. Bovendien kunnen die mo menten meteen met vrienden en familie worden gedeeld dankzij de ingebouwde wifi. Zo zijn foto’s draadloos naar een tv of pc te sturen of via de smartphone rechtstreeks op een sociaal netwerk te posten.

Voor meer ervaren fotografen die de details van de op name zelf willen instellen, is er een wieltje waarmee de belichtingscompensatie kan worden aangepast, plus een tweede knop voor andere handmatige opname - instellingen, zoals P/A/S/M. Er is ook een Multi Interface - voet waarmee een compatibele elektronische z oeker, flitser of microfoon kan worden aangesloten – die laatste is de perfecte aanvulling voor nog beter geluid bij Full HD (50p) video - opnames. Verder is er een Multi Terminal waarmee een afstandsbediening kan worden gebruikt. Dit is bijzonder handig voo r close - ups en filmopnames.

Een batterij die lang meegaat is onderweg cruciaal wanneer men niet weet wanneer weer een stopcontact voorhanden is. De X - type lithium - ion batterij van de Cyber - shot HX50 is kleiner dan haar voorgangers 4 en levert toch maar lie fst 400 foto's 5 met één keer laden.

HX50V is ook uitgerust met een ingebouwde GPS Log Recording - functie, zodat je steeds weet welke foto's waar zijn genomen. Creëer je eigen films Steeds meer mensen gebruiken hun fotocamera ook voor video - opnames. De HX5 0 leent zich hier uitstekend voor. Het toestel legt bijzonder mooie Full HD - video's vast (50p) dankzij de Optical SteadyShot (Active Mode) 6 beeldstabilisatie. De opnames zijn compatibel met TRILUMINOS Colour - technologie: bij weergave op een tv met TRILUMIN OS Display zijn de kleuren nog voller en levensechter.