Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Spannende Challenges met de EXILIM ZR-serie

Exilim Challenge

Wat hebben dolfijnen, honden en struisvogels gemeen?

Juist! Ze dagen allemaal de EXILIM ZR-serie en presentator Delf D. uit in de beestachtige challenges. Doe nu mee en win met een beetje geluk snel en eenvoudig € 2000,- vakantiegeld van CASIO!

Klik hier om de video's te bekijken en kans te maken op € 2000,- vakantiegeld.

Drie kenmerken één eersteklas resultaate

Snelle reactietijd

Indrukwekkende snelheid voor unieke foto's. Eén, twee en klaar: de EX-ZR700 vormt de Formule 1 onder de compactcamera's. Met een inschakeltijd van net minder dan een seconde is de camera sneller gebruiksklaar dan welke andere camera dan ook. Met de supersnelle Autofocus stelt u in 0,18 seconde scherp op het onderwerp. Nu hoeft u alleen nog maar op de knop te drukken en het volgende onderwerp te zoeken. Met de EX-ZR700 hoeft u dankzij het opname-interval van 0,26 seconde nooit meer een moment te missen. Fotograferen was nog nooit zo makkelijk en spontaan.

Zeer hoge prestaties

Buitengewoon heldere opnamen zonder verlies aan contrast, scherpte en kleur: dankzij de razendsnelle beeldprocessor, de EXILIM Engine HS, is dit nu mogelijk. Binnen een paar seconden maakt u met complexe en veelzijdige functies als HDR, Multi Frame SR-zoom of de Premium Auto-modus unieke opnamen.

Met de HDR-functie wordt een reeks belichtingen van zeer licht tot donker gecombineerd tot één prachtige foto met een grote contrastdiepte.

Met Multi Frame SR-zoom wordt de beeldinformatie van meerdere opnamen samengevoegd tot één fantastische foto. Dankzij deze vernieuwende techniek wordt het zoombereik verdubbeld, maar zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

In de Premium Auto-modus worden typische onderwerpen door de camera zelf herkend en worden de instellingen aangepast, of het nu een portret-, landschaps- of nachtopname betreft. Zo kunt u zich volledig op het onderwerp richten.

De Premium Auto Pro-modus biedt bovendien het BEST SHOT-motiefprogramma en het High Speed-programma. Zo maakt u de perfecte foto. De nieuwe modellen van de EX-ZR-serie beschikken ook over de Premium Auto Movie-functie.

Wide Shot - met deze functie worden opnamen mogelijk met een extreme groothoek van 18 mm en 14 mm of 19mm en 15mm.

Met de HS Night Shot-technologie kunt u ook 's nachts foto's maken. Geheel zonder flits*.

Veelzijdige artistieke mogelijkheden

Wilt u de wereld met andere ogen bekijken? De HDR Art-functie zorgt voor artistiek ogende foto's en video's** op basis van de HDR-technologie. Met deze techniek worden het contrast en de kleurverzadiging van geanalyseerde onderwerpen automatisch ingesteld, waarmee een uniek effect wordt bereikt.

Het onderwerp van een opname kunt u als een professional benadrukken dankzij de functie voor onscherpe achtergrond. Met dit effect wordt het onderwerp op de voorgrond geplaatst, en worden uw foto's nog mooier.

Na Art Shot is HDR Art de tweede functie waarmee u artistieke en creatieve foto's kunt maken. U kunt uit zeven effecten kiezen, waaronder de effecten speelgoedcamera, miniatuur, softfocus en sepia***.

Creatief fotograferen met één druk op een knop.

Bekijk hieronder de ZR-serie:
EX-ZR400
EX-ZR1000
EX-ZR700