Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Retourneren

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen we u naar onze Garantieprocedure. Op enkele uitzonderingen na kunt u bij Camera Island gekochte artikelen binnen 9 kalenderdagen na ontvangst retourneren. De Verzendkosten komen voor uw eigen rekening.

U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen de volgende voorwaarden retourneren:
 

Producten waarvan de verpakking niet is beschadigd en de verzegeling niet is verbroken:
Indien de verpakking van het geheugen onbeschadigd is en de verzegeling niet verbroken is, kunt u dit altijd retourneren en wordt de aankoopprijs van de retour gestuurde artikelen volledig vergoed. Vraag eerst via onze Klantenservice een CRA confirmatie aan. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 9 dagen na ontvangst op, vergezeld van de uitgeprinte Retourbon en in een deugdelijke verpakking.

Geheugen waarvan de verpakking is beschadigd of de verzegeling is verbroken:
Camera Island levert enkel gegarandeerd nieuw en ongebruikte producten. Producten waarvan de verpakking beschadigd is, of de verzegeling is verbroken is, is voor ons onverkoopbaar geworden. Onze leverancier is onder bepaalde voorwaarden bereid om dat product van ons terug te nemen, maar brengt ons daarvoor minimaal € 7,50 ex. BTW (€ 8,93 inc. BTW) per geopende verpakking in rekening. Camera Island is bereid om onder diezelfde voorwaarden het geopende geheugen van u retour te nemen. Neem in dat geval eerst contact op met onze Klantenservice

Retourzendingen kunt u verzenden naar ons Logistieke Centrum.
Euro Point IT B.V.
CP Retouren
Veilingweg 2
5301 KM Zaltbommel

Let op!
Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice.

Als u een pakket op het postkantoor afgeeft, ontvangt u een verzendbevestiging voorzien van een 3S-nummer. Bewaar dit bewijs zorgvuldig. Het is mogelijk dat wij hier in een later stadium om vragen.