Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Nikon introduceert zes nieuwe camera's

Nikon heeft zes nieuwe camera's gepresenteerd.

AW120

COOLPIX AW120
De COOLPIX AW120 is ontworpen voor gebruikers die avonturen willen vastleggen op duizelingwekkende hoogten of uitdagende diepten. De 16-megapixel COOLPIX AW120 is stevig genoeg om een betrouwbare reisgenoot te zijn en zit boordevol functies die perfect passen bij een actieve leefstijl. Deze camera is een essentieel gereedschap voor de moderne avonturier.


De COOLPIX AW120 is waterdicht tot 18 meter, schokbestendig tot 2 meter en vorstbestendig tot -10°C. De camera kan verkenningstochten nauwkeurig lokaliseren met ingebouwde GPS, GLONASS, wereldkaarten en een kompas: perfect voor het bijhouden van reisroutes. Dankzij ingebouwde Wi-Fi zijn gebeurtenis direct via smartphone of tablet te delen met het thuisfront. Bovendien is het ook mogelijk om met deze camera Full HD-films op te nemen. Het 24-mm ultragroothoekobjectief met f/2.8 en 5x optische zoom biedt een optimale helderheid, zelfs op de donkerste plekken op het land of onder water.

De BSI CMOS-sensor van 16 MP staat garant voor uitstekende prestaties en heldere beelden met weinig ruis, zelfs bij opnamen met weinig licht, zoals in een grot of regenwoud. Het grote OLED-scherm van 7,5 cm/3,0 inch met 921.000 beeldpunten biedt daarbij een uitmuntende helderheid en zichtbaarheid voor een duidelijk beeld, ook onder water of in direct zonlicht. De AW120 kan beweging vastleggen op 1080/60i met optische zoom en autofocus. Zelfs filmen in slow motion en op hoge snelheid is mogelijk, met 15 tot 240 bps, om zo elke seconde van een groot avontuur te beleven en te herleven.

P340

COOLPIX P340
De COOLPIX P340 is een high-end camera met 12 megapixels en scherpe opnamen bij hoge snelheden. De stijlvolle en compacte COOLPIX P340 beschikt over een helder objectief met een groot diafragma van f/1.8 in de groothoekstand en 5x optische zoom die uitbreidbaar is tot 10x met Dynamic Fine Zoom*. Samen met de BSI CMOS-sensor van 1/1,7 inch zorgt dit voor indrukwekkende beelden.


De COOLPIX P340 maakt razendsnelle opnamen dankzij zijn slimme AF-algoritme en multitaskingverwerking. Deze camera is ontworpen voor fotoliefhebbers die op zoek zijn naar een compactcamera van topklasse. Met de ingebouwde Wi-Fi kunnen beelden gemakkelijk via een smartphone of tablet worden opgeslagen en gedeeld. Daarbij biedt de multifunctionele lensring snelle toegang tot diverse instellingen zoals handmatige scherpstelling, sluitertijd of ISO-waarde. Bovendien legt de grote gevoelige sensor zelfs bij weinig licht scherpe opnamen vast, zodat deze camera perfect is voor het maken van creatieve stadsgezichten bij nacht.

S9700

COOLPIX S9600 en S9700
De COOLPIX S9700 biedt 30x optische zoom en de COOLPIX S9600 biedt 22x optische zoom. Beide camera's hebben een 16-megapixel BSI CMOS-sensor en hybride VR (vibratiereductie) over 5 assen waarbij VR met lens-shift en elektronische VR worden gecombineerd om cameratrilling tegen te gaan en zo fantastische stabiliteit te bieden. Dankzij ingebouwde Wi-Fi kunnen tablet en smartphones gebruikt worden als afstandsbediening en zijn beelden automatisch over te zetten naar smartapparaten, waarna ze gemakkelijk zijn te uploaden en te delen.


Als u op zoek bent naar een slanke en stijlvolle camera die uitstekend presteert en waarmee u gemakkelijk beelden kunt delen, is de COOLPIX S9700 met 16 megapixels de perfecte camera voor u. Met 30x optische zoom die uitbreidbaar is tot 60x met Dynamic Fine Zoom¹, ingebouwde Wi-Fi² en GPS, plus handmatige belichtingsstanden (P/S/A/M), hebt u alle functies die u nodig hebt onder handbereik.

Neem Full HD-films op of maak perfecte portretopnamen met het slimme portretsysteem en verfraai uw opnamen op de OLED-monitor van 7,5 cm (3 inch) met de geavanceerde glamour-retouchering. Hybride VR (vibratiereductie) over 5 assen zorgt ervoor dat uw opnamen altijd scherp blijven, terwijl u dankzij razendsnelle continu-opnamen nooit het perfecte moment misloopt.

De COOLPIX S9600 met 16 megapixels beschikt u over een slanke, stijlvolle camera met een sterke zoomfunctie en mogelijkheden om foto´s gemakkelijk te delen. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunt u beelden via uw smartapparaat¹ delen op sociale media, terwijl de 22x optische zoom uitbreidbaar is tot 44x met Dynamic Fine Zoom², zodat u gegarandeerd alle details met een hoge resolutie vastlegt.

Schakel met een druk op de knop naar Full HD-films met een minimum aan onscherpte. Pre AF en AF met doelopsporing bieden superieure mogelijkheden om de plaats van het onderwerp te bepalen, terwijl hybride VR over 5 assen de effecten van cameratrilling tegengaat. Een slim portretsysteem zorgt voor perfecte portretten en opnamen kunnen gemakkelijk worden gekadreerd op de grote monitor van 7,5 cm (3 inch).

P530

COOLPIX P600 en P530
De COOLPIX P600 met een indrukwekkend objectief met 60x optische zoom en de Nikon COOLPIX P530 met een objectief met 42x optische zoom. Beide camera's bieden het beste van een kleine behuizing en een groot zoomvermogen en zijn voorzien van een 16-megapixel BSI CMOS-sensor en een ingebouwde elektronische zoeker, zodat creatieve fotografen gedetailleerde scherpe opnamen kunnen maken, zelfs bij weinig licht.


De draagbare COOLPIX P600 verenigt een voortreffelijke precisie en een superzoomobjectief in een prachtig ontworpen behuizing, gemaakt voor mensen die met passie elk detail willen vastleggen. Het NIKKOR-objectief met 60x optische zoom, uitbreidbaar tot 120x Dynamic Fine Zoom*, dekt een bereik van 24 - 1440 mm en is vervaardigd met Super ED-glas voor een excellente beeldkwaliteit.

De COOLPIX P530 met de ongelooflijke 42x optische zoom, uitbreidbaar tot 84x met Dynamic Fine Zoom*, en de BSI CMOS-sensor van 16 MP, staat ervoor garant dat zelfs verafgelegen onderwerpen met gemak in heldere, scherpe en fijne details worden vastgelegd.

Alle camera's zijn leverbaar vanaf eind maart 2014