Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

De nieuwe Canon EOS 1200D

Canon heeft de EOS 1200D geïntroduceerd. De EOS 1200D is een DSLR op instapniveau die het makkelijker en leuker dan ooit maakt om schitterende foto's en Full HD-films vast te leggen. De EOS 1200D is speciaal ontworpen voor beginnende DSLR-gebruikers die vanaf het begin mooie opnamen willen maken. De EOS 1200D is het eerste model dat kan worden gebruikt met de EOS Compagnion app voor mobiele apparaten. Deze app biedt praktische tips en korte cursussen om alles uit de nieuwe EOS 1200D te halen.

Dankzij de 18 Megapixel sensor maak je kwalitatief hoogwaardige foto's en video's met elk hun eigen karakter. Deze beelden zitten boordevol details en zijn groot genoeg om tot een grootte van A2+ te worden geprint. Video's hebben een professionele uitstraling en zien er schitterend uit wanneer deze worden afgespeelt op een Full-HD TV.

In het donker, vergroot de EOS 1200D de lichtgevoeligheid zodat je foto's haarscherp blijven en je minder snel de flitser nodig hebt. Opnemen bij omgevingslicht is een fantastische manier om de sfeer van een gelegenheid vast te leggen en om discreet te blijven tijdens onbetaalbare momenten en uitdrukkingen.

Wanneer je een foto maakt met de EOS 1200D, analyseert de camera ook de scène, waarbij deze naar helderheid, kleur, beweging en gezichten zoekt. Deze informatie wordt gebruikt om de meest geschikte camera-instellingen voor de scène te bepalen. Of het nu een detailleert landschap of een sneller akte betreft.

EOS 1200D – belangrijkste kenmerken:
- Schitterende kwaliteit dankzij een grote sensor
- Detailrijke opnamen voor bijsnijden en grootformaat prints
- Duidelijke beelden, zelfs bij weinig licht
- Gebruiksvriendelijke Scene Intelligent Auto modus
- Ingebouwde functiehandleiding en Companion smartphone app
- Full HD-movies met Video Snapshot
- Helder 7,5 cm (3,0”) LCD-scherm
- Creatieve filters voor artistieke accenten

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.

Canon EOS 1200D
Canon EOS 1200D Body