Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Sony RX100M3

De Sony RX100M3 is de nieuwste variant van de voorgaande RX100 modellen. De RX100 werd gelanceerd in 2012, en na een succesvolle periode werd deze opgevolgd door de RX100 II. De Flitsvoet is verdwenen, maar er zijn veel aspecten toegevoegd aan deze succesvolle camera. De Camera is compact, maar heeft de specificaties en onderliggende gedachte van een systeemcamera. Is de RX100M3 de ideale compact camera?

De RX100 series zijn uniek vanwege de specificaties. De Sensor is vele malen groter dan een compactcamera. Dit komt de beeldkwaliteit ten goede. Door het lichtsterke objectief is het mogelijk om in situaties met weinig licht nog steeds kwalitatief schitterende foto's kan schieten. Er zijn vele instellingsmogelijkheden waardoor de camera dicht tegen de spiegelreflexcamera aan zit. Het diafragma is binnen 'no time' aangepast door de ring die om de lens zit. Daarnaast is het mogelijk om de sluitertijd aan te passen. De camera is in te stellen dat deze geheel automatisch functioneert, door de autofunctie die op het toestel zit.

Wat betreft de Smos sensor zit er geen verbetering ten opzichte van de voorganger. Toch is de Smos sensor 4 keer groter dan die bij een gemiddelde compact camera. Hierdoor is de beeldkwaliteit van de RX100m3 stukken hoger dan andere camera's. In de RX100M3 zit de zelfde beeldprocessor als de A7 en A6000 serie. Hierdoor worden beeldfouten automatisch gecorrigeerd, en ruis wordt effectief onderdrukt. De camera beschikt over 20.1 megapixels.

Bekijk onderstaand filmpje van de Sony RX100 III

Positief:

  • Ingebouwde oled-evf
  • Zeer lichtsterk objectief
  • Mooie groothoek (24mm)
  • Uitgebreide videomogelijkheden

Negatief:

  • Geen flitsvoet
  • Beperkt zoombereik.

Wil je meer informatie over de RX100M3 of wil je deze camera bestellen klik dan hier