Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Sony Alpha 5100

Sony heeft het assortiment systeemcamera's uitgebreid met de A5100. Volgens Sony is dit de kleinste systeemcamera met verwisselbare objectieven. Dit nieuwe parade paardje van Sony onderscheidt zich van andere camera's door de lichtgevoelige 24,3 APS-C CMOS sensor. De Sony Alpha zal half september verkrijgbaar zijn in de webshop.

Sony Alpha 5100 Systeemcamera:

De Sony Alpha 5100 heeft een compact formaat, en opnamen zijn makkelijk te delen door Wi-Fi en NFC. De camera maakt scherpe opnamen bij actie momenten door hetFast hybrid Af systeem. Door de 179 fasedetectiepunten is de scherpstelling namelijk erg snel en nauwkeurig. De Bionz X processor uit de Alpha 7 serie is vertegenwoordigd in deze 5100 serie.

Heb je een compact camera, maar ben je toe aan meer?

De Sony Alpha 5100 is zeer gebruiksvriendelijk en het touchscreen is eenvoudig te bedienen voor jong en oud. U selecteert een focus punt, en u bent direct in staat om een foto te schieten. Heeft u een compact camera, maar wil u meer? dan is deze systeem camera daarom een perfecte stap.

Verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren.

De Sony Alpha is verkrijgbaar in 2 soorten en 3 kleuren. De sony alpha 5199 body zwart is verkrijgbaar vanaf half september, maar deze is natuulijk al te reserveren. Naast de body is de mogelijkheid om voor de kit te kiezen. De kit is er in 3 kleuren namelijk: Zwart, wit en in het bruin.

Koop de Sony Alpha ILCE-5100

 

ICE 5100
Klik & Bestel
ICE 5100
Klik & Bestel
ICE 5100
Klik & Bestel
ICE 5100
Klik & Bestel

 

Doosinhoud

- Netsnoer
- Oplaadbare batterij (NP-FW50)
- Netadapter (AC-UB10)
- Schouderband
- Camerabehuizing
- Micro USB-kabel