Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

COOLPIX S6900

S6900

De COOLPIX S6900 is een compact camera die beschikt over een 16-megapixel CMOS-sensor en is met het kantelbaar LCD scherm de ideale camera om Selfies te maken. Gemaakte foto's deelt u eenvoudig met bijvoorbeeld sociale netwerken dankzij de ingebouwde Wi-fi en NFC technologie. Haal beelden dichterbij met de 12x optische zoom.

Met de COOLPIX S6900 bent u in staat om altijd en overal scherpe foto's te schieten dankzij de ISO-lichtgevoeligheid (125-6400). De VR (vibratiereductie) zorgt er voor dat bewegingen tijdens het maken van de foto worden tegengegaan. Naast de 20 onderwerp standen kan ook de stand 'sneleffecten' worden ingesteld. hierin kunnen speciale effecten worden geselecteerd zoals portret foto's of spiegelen. Ook kunnen foto's achteraf eenvoudig worden bewerkt in 33 verschillende effecten.

Door de bewegingssturing maakt u eenvoudig foto's en Full HD-films door uw met uw hand te zwaaien. Hierdoor is de COOLPIX S6900 de perfecte camera om selfies te maken.

Kantelbaar LCD scherm
Klap het 3 inch kantelbaar lcd scherm uit en maak zelfportretten en groepsfoto's .

NIKKOR-objectief met 12x optische zoom
Dit NIKKOR-objectief heeft een groothoek dekking van 23-300mm en is daarmee ideaal voor bijvoorbeeld groepsfoto's. Daarnaast is deze uitbreidbaar tot 24x fine zoom.

S6900

Doosinhoud
- Camerariem
- Oplaadbare Li-ionaccu EN-EL19
- Lichtnetlaadadapter EH-71P
- USB kabel UC-E21
- Opslag SD, SDHC, SDXC

De COOLPIX S6900 is leverbaar in 2 verschillende kleuren, en is leverbaar halverwege oktober.

Reserveren?
U kan de Coolpix S6900 al vast reserveren via het contact formulier