Aangepaste levertijden

De levertijd van uw order voor producten die niet op voorraad zijn kan langer duren dan dat u van ons gewend bent.
De reden hiervan is dat niet alleen wijzelf, maar ook onze logistiek partners alle maatregelen in acht nemen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Nieuwe IXUS 160 & IXUS 170 compact camera’s van Canon.

Canon Ixus 160
De Canon IXUS 160 is van klein formaat en is gemakkelijk mee te nemen in je tas of broekzak. Neem de camera overal mee naartoe en maak fantastische foto’s met 20 megapixels. Haal onderwerpen dichterbij met de 8x optische zoom, of zelfs nog dichterbij met de 16x ZoomPlus. Bewegingen tijdens het fotograferen worden door de optische beeldstabilisatie gecorrigeerd. De Smart autofunctie kiest automatisch de juiste instellingen voor jou zodat je moeiteloos schitterende foto’s kan maken. De Camera beschikt over een 28mm groothoeklens, daarnaast is filmen in HD mogelijk met 720P.

Specificaties
- 20 Megapixels
- 8 x Zoom, 28 mm
- Hd
- creatieve filters
- Beschikt niet over Wifi
- smart autofunctie (32 Scenes

Canon IXUS 160

Canon Ixus 170
De Canon IXUS is 170 klein en stijlvol en is wederom gemakkelijk in je tas of broekzak mee te nemen. Zoals Canon zelf aangeeft, je hoeft alleen nog maar te ‘mikken en klikken’. De Camera heeft 20 Megapixels, en onderwerpen haal je nog dichterbij met de 12x optische Zoom. Met het intelligent IS maak je stabiele video’s en foto’s. De Camera beschikt over een 28mm groothoeklens, daarnaast is filmen in HD mogelijk met 720P. Het verschil tussen de Canon Ixus 160 en 170 zit hem in het zoombereik.

Specificaties
- 20 Megapixels
- 12 x Zoom, 28 mm
- HD
- Intelligent IS
- smart autofunctie (32 Scenes

Canon IXUS 170