Wij zijn momenteel telefonisch onbereikbaar vanwege de coronamaatregelen (thuiswerkers) en de hierbij komende drukte.
Indien u contact opneemt via het contactformulier zullen wij dit spoedig tijdens kantooruren beantwoorden.

Transcend TS4GSDHC10, 4GB SDHC CARD (SD 3.0 SPD Class 10)

TS4GSDHC10, 4GB SDHC CARD (SD 3.0 SPD Class 10) Volledige grootte weergeven

€ 6,21

Transcend

0760557817222

0

Beperkt leverbaar, Stuur een e-mail voor informatie over de levertijd.

Waarom Camera Island?

  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • 14 dagen bedenktijd

Transcend TS4GSDHC10, 4GB SDHC CARD (SD 3.0 SPD Class 10)

Transcend SDHC 3.0 High CL10 Geheugenkaarten
De Transcend SDHC 3.0 High Class 10 geheugenkaarten zijn perfect geschikt voor allround gebruik in verschillende soorten fotocamera's. Deze Premium SDHC geheugenkaarten hebben een hoge leessnelheid tot maximaal 20MB per seconde en een vlotte schrijfsnelheid van maximaal 17MB per seconde. De lees- en schrijfsnelheid wordt door Transcend gegarandeerd op minimaal 10MB per seconde. Daardoor zijn deze praktische geheugenkaarten ideaal om te gebruiken in compactcamera's en instap-dslr camera's, maar ook in tablets of notebooks. Door hun stabiliteit zijn ze ook perfect geschikt voor MP3-spelers en om firmware-updates te installeren op digitale apparatuur.

Stabiele en betrouwbare SDHC Class 10 geheugenkaarten
Transcend SDHC 3.0 Class 10 geheugenkaarten zijn betrouwbaar en stabiel omdat Transcend net als bij haar andere SD, SDHC en SDXC geheugenkaarten alleen hoogwaardige chips gebruikt voor de fabricage. Transcend SDHC 3.0 kaarten ondersteunen bovendien de Content Protection for Recordable Media (CPRM)-norm en ze hebben allemaal een mechanische beveiliging tegen overschrijven. De Transcend SDHC Class 10 geheugenkaart voldoet aan de Secure Digital Music Initiative (SDMI) -eisen voor draagbare muziekapparaten en heeft ingebouwde ECC-technologie om lees- en schrijffouten op te sporen en te corrigeren. De ISP-technologie maakt deze SDHC-kaarten tot stabiele en betrouwbare informatiedragers waardoor ze ook perfect bruikbaar zijn voor het updaten van firmware.

Geheugenkaart met laag stroomverbruik
Dankzij het lage stroomverbruik van de Transcend SDHC 3.0 premium geheugenkaart gaan de accu's van je apparatuur lang mee, wat betekent dat je met een gerust hart een Transcend SDHC 3.0-kaart kunt inzetten voor allround gebruik in diverse soorten fotoapparatuur. De Transcend SDHC 3.0 Premium geheugenkaarten zijn beschikbaar in 4GB, 8GB, 16GB en 32GB. Er is dus altijd een SDHC 3.0 leverbaar die aan je eisen voldoet!